Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει προσφορά 10 εκ. η Aston Villa

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του μπακ της Norwich, Robbie Brady, εμφανίζεται η Aston Villa, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο.

Η ομάδα του Steve Bruce, σύμφωνα με τη Sun, σκοπεύει να δαπανήσει περίπου 10 εκ. λίρες για να πάρει στο Villa Park τον 24χρονο άσο, στον οποίο προσφέρει συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές 50.000 λίρες, ποσό ιδιαίτερα ικανοποιητικό για παίκτη της Championship.

Ο Ιρλανδός διεθνής, πάντως, έχει ξανασυνεργαστεί με τον τεχνικό των Villans, Steve Bruce, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να μπει μπροστά για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας κίνησης.

Πάντως, η Norwich φαίνεται έτοιμη να προσφέρει στον Brady νέο συμβόλαιο, σε περίπτωση που μετουσιωθεί σε επίσημη προσφορά το ενδιαφέρον της Villa, καθώς αποτελεί βασικότατο στέλεχός της και μετρά ήδη φέτος 19 συμμετοχές, τρία τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Να σημειωθεί πως ο 24χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Manchester United, ενώ ακολούθησαν δύο δανεισμοί στη Hull City, πριν μετακινηθεί εκεί με μόνιμη μεταγραφή το 2013. Έμεινε στους Tigers μια διετία και το 2015 μετακόμισε στους Canaries, όπου ανήκει μέχρι σήμερα, ενώ είναι και 31 φορές διεθνής με την Ιρλανδία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *