Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει σπουδαία μεταγραφή η Watford

Μια πολύ σημαντική προσθήκη με φόντο το μέλλον ετοιμάζει η Watford, η οποία βρίσκεται μια «ανάσα» από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου Richarlison.

Σύμφωνα με το Sky Sports, οι «Hornets» έφτασαν σε συμφωνία με τη Fluminense στα 13 εκατομμύρια λίρες για τον νεαρό επιθετικό και εκείνο που απομένει είναι να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Πρόκειται για έναν παίκτη διεθνή με την Κ20 της Βραζιλίας, ο οποίος διανύει το 20ό έτος της ηλικίας του και έχει αφήσει εξαιρετικές υποσχέσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Marco Silva, ενώ ιδιαίτερα σπουδαίο είναι το γεγονός πως για τον Richarlison ενδιαφέρθηκαν επίσης και οι Chelsea, Manchester United. Την περασμένη σεζόν πέτυχε πέντε τέρματα σε 14 εμφανίσεις με την Fluminense και λογίζεται ως ένα από τα μελλοντικά αστέρια της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Λογικά σήμερα θα περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «Hornets», ενώ εκκρεμεί και το να λάβει άδεια εργασίας για να αγωνιστεί στο Νησί.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *