Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ευγνώμων στην Bournemouth ο Ake

Ο νεαρός Ολλανδός ευχαρίστησε την Bournemouth για την ευκαιρία που του έδωσε να βελτιωθεί, καθώς επέστρεψε στην Chelsea.

Ο Nathan Ake ήταν δανεικός από τους «Μπλε» του Λονδίνου στα «Κεράσια», πραγματοποιώντας 12 συμμετοχές και πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ολλανδός αριστερός μπακ: «Για έξι μήνες ένιωσα ότι έχω βελτιωθεί ως παίκτης, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Στην αρχή δε έπαιζα πάρα πολύ, αλλά προσαρμόστηκα πνευματικά, συνέχισα και ήμουν χαρούμενος που πήρα την ευκαιρία μου. Έμαθα πολλά από τον προπονητή. Μου μιλούσε πολύ για το πως θα μπορούσα να βελτιωθώ και πήρα πολλές ιδέες και διαφορετικούς τρόπους σκέψης. Φυσικά το παιχνίδι με τη Liverpool η ξεχωριστή στιγμή. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι και το να σκοράρω το νικητήριο γκολ, ήταν ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Είναι κάτι που θα θυμάμαι για πολύ καιρό. Αυτή δεν είναι η μόνη καλή μνήμη. Είχαμε και άλλα καλά παιχνίδια, όπου δε δεχτήκαμε γκολ, στα οποία ήμασταν εξαιρετικοί και άλλα παιχνίδια που θα θυμάμαι για τους λάθους λόγους».

Για τον ανταγωνισμό που θα συναντήσει στην Chelsea, είπε: «Ο στόχος τώρα είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να βρεθώ στην ενδεκάδα της Chelsea. Eίναι μια υπέροχη ομάδα και ο προπονητής εκεί μου έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση, οπότε είναι κάτι που περιμένω».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *