Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η αλλαγή της πήρε το βαθμό

Στο τελευταίο χρονικά αγώνα για το Σάββατο εν όψει 26ης αγωνιστικής οι Watford και West Ham έμειναν ισόπαλες στο 1-1 με την γηπεδούχο να ανοίγει πολύ νωρίς το σκορ και την φιλοξενούμενη να παίρνει τη λύση και τον πόντο της ισοπαλίας από τον πάγκο με τον Andre Ayew.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε και η ομάδα της Watford έδειξε διάθεση να επιβάλει το ρυθμό της. Έτσι ήδη από πολύ νωρίς πήρε κεφάλι στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Troy Deeney μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης γράφοντας το 1-0, μετά την ανατροπή του Zarate από τον Kouyate. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να μην απειλούνται ουσιαστικά από τα «Σφυριά», μπαίνοντας στο ημίχρονο με το προβάδισμα αυτού του τέρματος στα αποδυτήρια.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της West Ham έδειξε τις προθέσεις της και ότι δεν θα καθόταν παθητική σε αυτό τον αγώνα. Έτσι ξεπρόβαλε με επιθετικές βλέψεις συχνά πυκνά από την περιοχή της με τον Antonio να χάνει μια σημαντική ευκαιρία με κενό τέρμα. Στη συνέχεια στο 73′ ο νεο-εισελθών Andre Ayew κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση και να γράψει και το τελικό όπως ήρθε στη συνέχεια 1-1. Σημαντικό να αναφερθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Antonio στο 83′ και λίγο έλειψε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να ηττηθούν από σημαντική ευκαιρία των γηπεδούχων που διώχτηκε πάνω στη γραμμή.

 

Συνθέσεις

Watford: Gomes, Janmaat, (Cathcart 52′), Kaboul, Britos, Holebas, Capoue, Behrami, Cleverley, Niang (Success 82′), Zarate (Doucoure 54′), Deeney

West Ham: Randolph, Kouyate, Fonte, Reid, Cresswell, Obiang, Noble, Feghouli, Snodgrass (Ayew 65′), Lanzini (Fernandes 90′), Antonio

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *