Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η αναγέννηση του Sissoko

Ο Sissoko πλέον μπορεί να δώσει την ποιότητα, για την οποία πήρε μεταγραφή στην Tottenham, με τις τελευταίες εμφανίσεις του παίχτη, να είναι άκρως αισιόδοξες για το μέλλον.

Η χρονιά για τον Sissoko δεν είχε ξεκινήσει ιδανικά, με τον Pochettino να αρχίζει σιγά σιγά να το καταλαβαίνει και να το αντικαταστεί με τον Son, κάτι το οποίο σε πολλούς δεν άρεσε. Ο Κορεάτης όμως απέδειξε την αξία του και βοήθησε την Tottenham, να πάρει την νίκη απέναντι στην Manchester City, ενώ παράλληλα βοήθησε την ομάδα του Pochettino να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ του τραυματισμού του Kane.

Το αποτέλεσμα από όλο αυτό ήταν, να αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους τα μεταγραφικά σενάρια και περί πώλησης του Sissoko, την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο παίχτης όμως τον τελευταίο καιρό, δείχνοντας ότι ο Pochettino θα πρέπει να τον εμπιστευτεί περισσότερο, καθώς ο Son όταν δεν μπορεί να σκοράρει, συμβάλει σε πολύ λιγότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, σε σχέση με τον Sissoko, που και να μην σκοράρει θα δώσει την ενέργεια που χρειάζεται η Tottenham.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *