Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η City επιβεβαίωσε την αποχώρηση Zabaleta

«Υποστολή σημαίας» στην Manchester City σήμερα, με την ανακοίνωση της αποχώρησης του εμβληματικού μπακ, Pablo Zabaleta, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος, ο Αργεντινός άσος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ο Pablo ενημέρωσε το σύλλογο ότι θα αποχωρήσει, αλλά αφήνει πίσω του πολλές χαρούμενες αναμνήσεις. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους σε έναν από τους πιο πιστούς και αγαπητούς στρατιώτες της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας απέναντι στην West Brom την Τρίτη το απόγευμα, που θα είναι και η τελευταία εντός έδρας εμφάνιση του Pablo», αναφέρει η ανακοίνωση των «Citizens».

Ο 32χρονος είναι ένας από τους τρεις παλαιότερους εν ενεργεία παίκτες της City, έχοντας αφιχθεί τον Αύγουστο του 2008 και καταγράφοντας 327 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα το 2012, ένα νταμπλ (πρωτάθλημα, League Cup) το 2014, ένα FA Cup και ένα League Cup πέρυσι. Μια από τις ομάδες που φημολογείται πως ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους είναι η West Ham και μένει να δούμε αν ο ίδιος θα επιλέξει να συνεχίσει στην Αγγλία ή θα αναζητήσει αλλού το νέο σταθμό της καριέρας του.

Να σημειωθεί εδώ πως πλην του Zabaleta, τον Ιούλιο εκπνέουν και τα συμβόλαια των Bacary Sagna, Gael Clichy, Yaya Toure, Tosin Adarabioyo, Jesus Navas και Willy Caballero, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις αυτές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *