Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Everton ζητάει 50 εκατομμύρια για Barkley

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Everton ζητάει 50 εκατομμύρια για τον Barkley, του οποίου οι φήμες για αποχώρηση από το Goodison Park αυξάνονται διαρκώς.

Ο Koeman είχε ξεκαθαρίσει στον Barkley πως αν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο θα φύγει, με τον δεύτερο να μην υπογράφει και τώρα βρίσκεται 1 βήμα πριν την έξοδό του από την Everton.

H Tottenham έχει δείξει ήδη πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Barkley και είναι πιθανόν να κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Ο Koeman σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε:«Είχα μία μικρή συνάντηση με τον Bill Kenwright, με τον οποίο συζητήσαμε για το θέμα του Barkley.Πιστεύω πως είναι δική του ευθύνη όπως και του ατζέντη του για να πει ναι ή όχι καθώς αυτό είναι που θέλει να ξέρει ο σύλλογος.Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή.Δεν είναι καλό ούτε για τον παίχτη, αλλά ούτε και για τον σύλλογο.Μπορώ να συνεχίσω και χωρίς τον Ross.Πρέπει να μιλήσω περισσότερο με τον διευθυντή για να πάρουμε μία απόφαση.Του προσφέραμε νέο συμβόλαιο και αυτό θα είναι το συμβόλαιο.Αν θέλει να μείνει θα το υπογράψει».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *