Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η PSG μιλάει με προπονητή από Premier

Μπορεί στην Αγγλία να έχουμε συνηθίσει τις…άμεσες αλλαγές προπονητών, όμως και στη Γαλλία δεν πάνε πίσω. Μερικοί μάλιστα μιλούν για θαύμα που ο πάγκος της PSG διατηρεί τον ίδιο προπονητή, όχι όμως για πολύ.

 

Πέρσι η PSG, μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του Γαλλικού ποδοσφαίρου, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την πορεία που θα ήθελε τόσο στο Champions League όσο και στο πρωτάθλημα. Ο Unai Emery ανέλαβε μετά την αποχώρηση του Ibrahimovic όμως η Monaco(!) ήταν αυτή που κατέκτησε τον τίτλο μετά από 17 χρόνια. Όλοι θα φαντάζονταν πως μετά από αυτή την πρώτη αποτυχία, ο Emery θα πήγαινε σπίτι του. Αντίθετα η ομάδα τον εμπιστεύθηκε και τον πλαισίωσε με τον Neymar Jr και τον Mbappe. Μπορεί λοιπόν η ομάδα να έδειξε μια κάποια εμπιστοσύνη διατηρώντας τον στον πάγκο της ομάδας, όμως Γαλλικά δημοσιεύματα θέλουν την καρέκλα του να τρίζει.

Η Le Parisien αναφέρει πως άνθρωποι από τον Γαλλικό σύλλογο έχουν έρθει ήδη σε επαφή με εκπροσώπους του Antonio Conte για να αναλάβει την ομάδα. Το συμβόλαιο του Emery ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, όμως θα μπορούσε να ανανεωθεί για έναν επιπλέον χρόνο, αν η PSG έφτανε στα ημιτελικά του Champions League. Από την άλλη μεριά το συμβόλαιο του Ιταλού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και δεν έχει υπογράψει ακόμη κάποια ανανέωση με τον Λονδρέζικο σύλλογο. Όλα αυτά με τις φήμες περί άμεσης απόλυσής του να φουντώνουν όλο και περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *