Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει παίκτη της ΑΕΚ η Crystal Palace

Σε αναζήτηση αμυντικού βρίσκεται η Crystal Palace, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Mamadou Sakho, του οποίου η τιμή κρίθηκε υπερβολικά ακριβή για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, οι «Eagles» στρέφονται πλέον σε έναν παίκτη γνωστό στο ελληνικό κοινό και συγκεκριμένα τον αμυντικό της ΑΕΚ, Ognjen Vranjes. ο 27χρονος ποδοσφαιριστής κοστολογείται από την Ένωση κοντά στα 4,5 εκατομμύρια λίρες, παρότι η Palace αισιοδοξεί πως μπορεί να τον αποκτήσει σε χαμηλότερη τιμή.

Ο τεχνικός της ομάδας, Frank de Boer, φέρεται να έχει βάλει εδώ και καιρό στο στόχαστρο τον Βόσνιο αμυντικό, από όταν εκείνος αγωνιζόταν στην ισπανική Sporting Gijon. Είναι βασικότατο στέλεχος στην ΑΕΚ αλλά και στην Εθνική Βοσνίας, με την οποία μετρά 30 συμμετοχές. Το γεγονός ότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League αποτελεί ένα «συν» για την Palace.

Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ από τη μεριά της επισημαίνει πως δεν υπάρχει ως τώρα καμία επίσημη προσφορά για τον παίκτη, ενώ δεν αποκλείεται ο De Boer να εξετάσει και άλλες εναλλακτικές. Πάντως, η υπόθεση του Sakho, για τον οποίο η Liverpool αξιώνει 30 εκατομμύρια λίρες, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *