Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ικανοποιημένος με την άμυνα ο Guardiola

Ευχαριστημένος με την πρόσφατη αμυντική βελτίωση της Manchester City, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός.

Οι «Πολίτες» έχουν δεχτεί μόλις τρία γκολ σε έξι παιχνίδια με τον Guardiola να τονίζει πως ο καλύτερος τρόπος για αμύνεται η ομάδα είναι να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο της κατοχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού προπονητή: «Μερικές φορές όταν κάνεις τέτοιου είδους δηλώσεις, όταν λες ήμασταν καλύτεροι, έρχεσαι την επόμενη μέρα και δέχεσαι τέσσερα γκολ. Κατά τη γνώμη μου, θεωρώ πως δεχτήκαμε πολλά γκολ, αλλά δεχτήκαμε και λίγες ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος για αυτό, αλλά πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στο παιχνίδι μας. Ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε αυτή τη χρονιά, είναι να παίζουμε περισσότερο μα την μπάλα. Δεν είναι εύκολο εδώ, αλλά πρέπει να επιμείνουμε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Αλλά, φυσικά, είμαστε χαρούμενοι που έχουμε δεχτεί λίγα γκολ».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Badstuber, είπε: «Εάν χρειαζόμαστε κάτι, ίσως αυτό να είναι για την άμυνα. Έναν κεντρικό ή έναν ακραίο αμυντικό. Εξετάζουμε αν υπάρχει μια ευκαιρία να πάρουμε έναν. Ξέρω το Holger. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, ένα υπέροχο παιδί, αλλά ανήκει στη Bayern και θα πρέπει πρώτα να μιλήσουμε μαζί τους και έπειτα με εκείνον».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *