Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ισχυρός υποψήφιος για Terry η West Brom

Μπορεί ο John Terry να μην αγωνίζεται στην Chelsea από τη νέα σεζόν, μετά τις χθεσινές σχετικές ανακοινώσεις, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα εγκαταλείψει σίγουρα και την Premier League.

Και αυτό διότι, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, είναι αρκετά πιθανό ο 36χρονος άσος να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και την West Brom, αν και είναι πολύ νωρίς για να βγει οποιοδήποτε συμπέρασμα ή εικασία. Το σίγουρο είναι πως δεν θα κρεμάσει τα παπούτσια του ακόμη, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος.

Όπως υποστηρίζει η Mirror, ο Tony Pulis, ο τεχνικός των «Baggies», είναι πεπεισμένος να προσελκύσει τον Terry στο Hawthorns, όπου θα μπορεί να προσφέρει τόσο με την εμπειρία του, όσο και με τις αγωνιστικές αρετές που ακόμη διαθέτει. Μάλιστα, έχει αναφερθεί πως η Brom έχει ξανακάνει κίνηση για τον αρχηγό της Chelsea και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο στόχαστρό της.

Να σημειωθεί πως η είδηση αυτή προκύπτει και από το γεγονός ότι στην ομάδα του Pulis ανησυχούν για μια πιθανή αποχώρηση του Jonny Evans το καλοκαίρι με προορισμό κάποιον «μεγάλο» της Premier League, και έτσι ήδη κοιτάζουν υποψήφιους αντικαταστάτες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *