Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κίνηση της Liverpool για Clichy

Σε μια απρόσμενη κίνηση προέβη σύμφωνα με πληροφορίες η Liverpool, η οποία προσέφερε συμβόλαιο συνεργασίας στον Gael Clichy.

Οι «Reds» ενδιαφέρονται εδώ και καιρό για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς ο Alberto Moreno ενδέχεται να αποχωρήσει ενώ ο James Milner μπορεί να είναι μεν επαρκής, ωστόσο η θέση αυτή δεν αποτελεί τη φυσική του. Έτσι, φαίνεται πως αποφάσισαν να κινηθούν για τον 31χρονο Γάλλο, ο οποίος διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία και μένει ελεύθερος από τη Manchester City στο τέλος του επόμενου μήνα.

Όπως αναφέρει ο Τύπος, η ομάδα του Jurgen Klopp προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Clichy, με οψιόν επέκτασης. Βέβαια, η Liverpool δεν είναι μόνη της στη διεκδίκηση του Γάλλου άσου, καθώς φημολογείται πως την περίπτωσή του εξετάζει και η Paris Saint-Germain.

Να σημειωθεί ότι ο Clichy μεταγράφηκε για πρώτη φορά στην Premier League το 2003, όταν άφησε την Caen για την Arsenal. Στους «Gunners» αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια, πριν πάρει μεταγραφή για τη City, όπου έμεινε άλλη μια εξαετία και φέτος αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *