Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και κάπως έτσι επέστρεψε!

Πρεμιέρα με το δεξί για την Arsenal,η οποία κέρδισε με 3-1 την Cologne,με την ομάδα του Wenger να δείχνει ότι έχει ξεπεράσει το κακό ξεκίνημα.

Μεγάλη χαρά για την Arsenal προκάλεσε η επιστροφή του Sanchez.O Χιλιανός επέστρεψε για τα καλά πετυχαίνοντας το 1 γκολ της ομάδας,φωνάζοντας το παρόν και δείχνοντας ότι θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του για τους «Κανονιέρηδες»

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

H Cologne,μπήκε δυναμικά,με αποτέλεσμα στο 9′, ο Cordoba να παίρνει την μπάλα και να εξαπολύει ένα σουτ από μακρινή απόσταση,με την μπάλα να καταλήγει μέσα από το αριστερό δοκάρι και τον Ospina απλά να κουνάει το κεφάλι του απογοητευμένος,δίνοντας προβάδισμα στους Γερμανούς με 0-1.

Η Arsenal δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στο πρώτο μέρος,αλλά με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου,ο Sead Kolasinac,λίγα λεπτά αφότου έχει περάσει στον αγωνιστικό χώρο,δείχνει ψυχραιμία μέσα στην περιοχή και ρίχνει ένα απευθείας σουτ το οποίο καταλήγει στα δίχτυα του Horn,με το παιχνίδι να ξεκινάει πάλι από το 0.

Λίγο έλειψε να προηγηθούν οι γηπεδούχοι στο 64′ με τον Maitland-Niles να περνάει τους αμυντικούς και να βρίσκεται τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα,όμως ο Cologne κέρδισε τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Arsenal και έδιωξε τον κίνδυνο.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως,την σκυτάλη έλαβε το ατού των «Κανονιέρηδων»,Alexis Sanchez,o oποίος πέρασε όλους τους αντίπαλους του και εξαπολύει ένα έξοχο σουτ από την άκρη της περιοχής,με την μπάλα να κατευθύνεται προς το δεξί δοκάρι,χωρίς να αφήσει την ελπίδα στον Horn για απόκρουση,δίνοντας το προβάδισμα στην Arsenal με 2-1.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του παιχνιδιού,ο Bellerin πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και σημάδεψε την κάτω αριστερή γωνία,με τον Horn να μαζεύει απελπισμένος την μπάλα από τα δίχτυα,με το 3-1 να είναι γεγονός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *