Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και τώρα στις θέσεις σας!

Δεν είναι λίγα τα παιχνίδια της Premier League που αναμένεται να μας καθηλώσουν το Σάββατο, τα οποία ξεκινάνε στις 17:00 η ώρα Ελλάδος.

Αναλυτικά, η Crystal Palace υποδέχεται την Chelsea,η Swansea την Huddersfield και η Tottenham την Bournemouth.

Crystal Palace vs Chelsea

Ξεκινώντας από το παιχνίδι στο Selhust Park, η Crystal Palace θα αγωνιστεί χωρίς τον Christian Benteke ενώ αμφιβολίες υπάρχουν και για την συμμετοχή του τερματοφύλακα της ομάδας, Wayne Hennessey μετά από έναν τραυματισμό που είχε στην γάμπα, στην περίοδο των αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από την άλλη, οι «Μπλε», θα παραταχθούν χωρίς τον N’Golo Kante, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον ιγνυακό τένοντα.Εκτός θα βρίσκονται και ο Danny Drinkwater με τον Alvaro Morata, οι οποίοι ταλαιπωρούνται με τραυματισμούς σε γάμπα  και ιγνυακό τένοντα αντίστοιχα.

Swansea vs Huddersfield

Τώρα στο επόμενο παιχνίδι,οι «Swans» υποδέχονται την Huddersfield στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Premier League.H Swansea ψάχνει την νίκη που θα την οδηγήσει εκτός της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού, ενώ η Huddersfield θέλει να επανέλθει στις νίκες καθώς στις τελευταίες 5 αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να φύγει με τους 3 βαθμούς. Μεγάλη απουσία για τους «Swans» θα είναι αυτή του Renato Sanches ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την εθνική Πορτογαλίας.Εκτός θα βρίσκεται και ο Bony με τα νέα να μην είναι θετικά για την κατάσταση του τραυματισμού του. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την Swansea, χωρίς τους Collin Quaner,Kasey Palmer και Michael Hefele,με τραυματισμούς σε γάμπα, ιγνυακό τένοντα και αχίλλειος πτέρνα αντίστοιχα.

Tottenham vs Bournemouth

Τέλος, θα σχολιάσουμε και το παιχνίδι της Tottenham ενάντια στην Bournemouth, με την ομάδα του Pochettino να είναι το ξεκάθαρο φαβορί, αν και ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην νέα της έδρα, το Wembley.Τα «Σπιρούνια», θα είναι σχεδόν πλήρεις, με μόνη απουσία αυτή του Victor Wanyama, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, θα παραταχθούν χωρίς τον Brad Smith μετά από ένα μυικό πρόβλημα στον γοφό κατά την διάρκεια της εθνικής του αποστολής με την Αυστραλία.Εκτός θα βρίσκονται και  ο Σκωτσέζος, Ryan Fraser όπως και ο  Josh King.Τέλος,εκτός θα μείνει και ο Tyrone Mings με προβλήματα στην πλάτη, όπως και ο Callum Wilson ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του στο γόνατο.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *