Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Καλύτερος στον κόσμο ο Klopp»

Το εγκώμιο του Jurgen Klopp έπλεξε ένας πρώην παίκτης του, αλλά και των Tottenham και Portsmouth, Kevin-Prince Boateng, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Guardian.

Ο Γκανέζος πρώην διεθνής, που πλέον αγωνίζεται στην ισπανική Las Palmas, μίλησε για τον Klopp, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο«, ενώ τόνισε πως ο Γερμανός γνωρίζει ακριβώς πως να διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές του.

«Το παρατήρησα αμέσως. Είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Γνωρίζει πότε να σε ωθήσει και πότε να σε χαλαρώσει, πότε χρειάζεσαι ένα ποτό και πότε νερό. Έχει τα πάντα. Ρωτήστε τους παίκτες και θα σας που ότι είναι ο κορυφαίος και θα πέθαιναν για εκείνον», υποστήριξε αρχικά ο Boateng, όμως δεν έμεινε εκεί:

«Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται ο κάθε παίκτης και δίνει τον απαραίτητο χρόνο. Υπήρχαν παίκτες στην Dortmund που έπαιζαν πέντε λεπτά σε έξι μήνες και παρόλα αυτά ήταν χαρούμενοι: χαρούμενοι που πήγαιναν στην προπόνηση, που δούλευαν, καθώς εκείνος σε έκανε να νιώσεις σημαντικός. Όχι απαραίτητα σαν παίκτης -ίσως να μην σε χρειάζεται- αλλά σαν άτομο. Για αυτό είναι πετυχημένος παντού. Και η Liverpool είναι η κατάλληλη για εκείνον».

Να σημειωθεί πως Klopp και Boateng συνεργάστηκαν για λίγο το 2009, όταν ο πρώην άσος των Spurs παραχωρήθηκε από εκείνους ως δανεικός στην Dortmund.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *