Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Καμία εξέλιξη με Fonte

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει με το θέμα παραμονής του Jose Fonte στην Southampton, παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να μην βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Claude Puel, όπως τόνισε ξανά ο τεχνικός της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Puel, μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Burnley, επέλεξε να τηρήσει «σιγή ιχθύος» και να μην δώσει λεπτομέρειες αναφορικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«Η κατάσταση με τον Jose παραμένει η ίδια. Δεν σχολιάζω φυσικά τις διάφορες εκδοχές αναφορικά με άλλους συλλόγους, αλλά προς το παρόν κρατάμε την ίδια στάση. Προτιμώ αυτή τη στιγμή να τον κρατήσω εκτός ρόστερ, να του αφήσω την ευκαιρία να σκεφτεί τις διάφορες λύσεις για τον ίδιο και εμείς να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι», σημείωσε αρχικά ο τεχνικός των Saints, ενώ όταν ρωτήθηκε ευθέως αν υπάρχει πρόταση στο τραπέζι από την West Ham για τον 33χρονο αμυντικό, τόνισε:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω αυτή τη στιγμή όσα ακούγονται. Αυτά είναι θέματα που αφορούν τον ίδιο, τους συλλόγους και την Southampton».

Να αναφέρουμε πως o Fonte έχει πραγματοποιήσει 17 εμφανίσεις φέτος στο πρωτάθλημα, ωστόσο φέρεται να έχει αρνηθεί πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε και λογικά αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει παρελθόν από τους Saints.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *