Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Καρέ μετεγγραφών από την United

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά τέσσερις είναι οι μετεγγραφικοί στόχοι της Manchester United ενόψει του καλοκαιριού για την ενίσχυση της σε όλες τις γραμμές.

Η Manchester United μπορεί να βρίσκεται σε μία περίοδο θετικών αποτελεσμάτων, όμως ο Jose Mourinho επιδιώκει τη συνεχή βελτίωση της ομάδας του για να την επαναφέρει στην κορυφή τόσο της Αγγλίας όσο και της Ευρώπης.

Για το λόγο αυτό έχει καταρτίσει ήδη τη λίστα με τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν ενόψει του καλοκαιριού. Σύμφωνα λοιπόν με σημερινά δημοσιεύματα ο «Special One» θέλει να εντάξει στο δυναμικό των «Κόκκινων Διαβόλων» τον Antoine Griezmann, τον Tiemoue Bakayoko της Monaco και τους δύο παίκτες της Benfica, Victor Lindelof και Nelson Semedo.

Ο Jose Mourinho ελπίζει στην μετεγγραφική περίοδο που διανύουμε να προχωρήσει σε αρκετές πωλήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται, όπως έγινε με την περίπτωση του Morgan Schneiderlin που μετακόμισε στην Everton, προκειμένου να μαζευτεί ένα budget ικανό για να προχωρήσει τους μετεγγραφικούς στόχους που έχει θέσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *