Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κινείται για Evans η City

Μια δίχως αμφιβολία απρόσμενη κίνηση ετοιμάζει η Manchester City, η οποία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον αρχηγό της West Brom και πρώην παίκτη της Manchester United, Jonny Evans.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό Sky Sports, o Pep Guardiola έχει εδώ και μερικές εβδομάδες στη μεταγραφική του λίστα τον Βορειοϊρλανδό αμυντικό προκειμένου να αυξήσει τις επιλογές του στα μετόπισθεν. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι «Citizens» έχουν ήδη δει μια προσφορά τους για τον Evans να απορρίπτεται και ετοιμάζουν νέα προσέγγιση σύμφωνα με ορισμένες πηγές, τη στιγμή που άλλες πηγές αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει κάτι επίσημο.

Υπενθυμίζεται πως οι «Baggies» έχουν ήδη απορρίψει δύο προτάσεις για τον 29χρονο από τη Leicester, με τη δεύτερη να υπολογίζεται στα 10 εκατομμύρια λίρες, αφού θεωρείται βασικότατο στέλεχος στην ομάδα του Tony Pulis.

Πάντως, ο ίδιος ο Evans σε δηλώσεις του έχει υποστηρίξει ότι είναι συγκεντρωμένος στη West Brom και εφόσον η ομάδα δεν αποφασίσει να τον πουλήσει, ο ίδιος προτίθεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *