Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Λονδρέζικος «εμφύλιος» για Gibson

«Εμφύλιος» ανάμεσα σε Tottenham και Chelsea φαίνεται πως θα διεξαχθεί το καλοκαίρι, για χάρη του Άγγλου αμυντικού Ben Gibson.

Ο 24χρονος άσος της Middlesbrough αποτελεί μια από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν στην Premier League και είναι από τους διακριθέντες της ομάδας, τραβώντας πάνω του αρκετά βλέμματα. Στο παρελθόν είχε γραφτεί και η Arsenal, όμως οι δύο συμπολίτισσές της μοιάζουν να έχουν το προβάδισμα.

Με δεδομένο ότι η ομάδα του πολύ δύσκολα θα κατορθώσει να αποφύγει τον υποβιβασμό φέτος, o Gibson πιθανότατα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι και οι δύο Λονδρέζικοι σύλλογοι ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Η «Boro» τον κοστολογεί στα 30 εκ. λίρες, ποσό μη-απαγορευτικό για τις δύο ομάδες οι οποίες τον διεκδικούν.

Η Chelsea βλέπει στον 24χρονο τον αντικαταστάτη του John Terry, που πιθανότατα αποχωρεί το καλοκαίρι, ενώ οι «Spurs» αναζητούν συναγωνισμό για τους Toby Alderweireld και Jan Vertonghen. Μένει, λοιπόν, να δούμε τι θα επιλέξει και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος πρόσφατα έλαβε και την πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *