Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Λύνουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς

Southampton και Norwich αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε αγώνα για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ομάδα του Claude Puel είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κατορθώνοντας να προηγηθεί δύο φορές με τους Van Dijk (38’) και Yoshida (67’). Ωστόσο, η Norwich είχε απαντήσεις, ισοφαρίζοντας πρώτα με το πέναλτι του Whittaker (52’) και στις καθυστερήσεις του αγώνα με το Naismith (92’). Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες θα δώσουν ρεβάνς στην έδρα των «Αγίων», με έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 

Το ματς

Η Southampton μπήκε πιο πιεστικά στο ματς, ωστόσο οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με το φαόυλ του Olsson στο 9’. Από κει κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι επανέκτησαν τον έλεγχο και απάντησαν με τον ίδιο τρόπο. Ο Tadic εκτέλεσε το φάουλ στο 20’, με το McGovern να μπλοκάρει. Ο Long δοκίμασε να σκοράρει στο 27’, αλλά η ενέργειά του έφυγε άουτ. Ο Ιρλανδός απείλησε εκ νέου στο 37’ με κεφαλιά. Οι «Άγιοι» άνοιξαν το σκορ στο 38’. Ο Tadic βρήκε με σέντρα το Van Dijk στην περιοχή και ο Ολλανδός με βολέ έκανε το 1-0, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, κερδίζοντας πέναλτι στο 51’, με την ανατροπή του Jerome από το Lewis. Ο Whittaker ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-1. Η Southampton επιχείρησε να σκοράρει με τον Tadic στο 65’, αλλά ο McGovern μπλόκαρε. Τελικά το γκολ ήρθε δύο λεπτά αργότερα. Ο Hojbjerg βρήκε με σέντρα το Yoshida και ο Ιάπωνας με κεφαλιά έκανε το 2-1. Η Norwich προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Lewis σταμάτησε το σουτ του Murphy στο 81’. Τα «Καναρίνια» δεν είπαν την τελευταία τους λέξη και ισοφάρισαν με το Naismith στο 92’.

 

Ενδεκάδες:

Norwich: McGovern, Whittaker, Martin, Klose (Bennett 69’), Olsson, Tettey, Howson, Murphy (Murphy 69’), Pritchard (Lafferty 79’), Naismith, Jerome

Southampton: Lewis, Stephens, Yoshida, Van Dijk, Bertrand, Reed (Romeu 63’), Hojbjerg, Ward-Prowse, Sims (Redmond 78’), Long (Rodriguez 63’), Tadic

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *