Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Λύτρωση για West Ham, τρέχει η Swansea

Η West Ham όντας καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στο London Stadium πήρε σπουδαία νίκη επί της Swansea με 1-0 και ξέφυγε οριστικά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η West Ham φιλοξένησε για την 32η αγωνιστική της Premier League την Swansea και πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 που την απομακρύνει από την ζώνη του υποβιβασμού. Το «χρυσό» γκολ της νίκης πέτυχε ο Cheikhou Kouyate στο 44′.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν προβλέψιμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα αλλά και προσεκτικά και να μην μπορούν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 20′ όταν ο Antonio έβγαλε σέντρα προς την μεγάλη περιοχή με τον Snodgrass να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Fabianski είπε όχι.

Οι επιθετικοί των δύο ομάδων φαίνονταν κλεισμένοι με αποτέλεσμα τη λύση στο γκολ να τη δώσει ένα μέσος από την πλευρά των «Σφυριών». Ο Kouyate στο 44′ έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση και έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Fabianski, ο οποίος ήταν ανήμπορος να σώσει την ομάδα του, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πιο γρήγορο ρυθμό και στο 51′ η Swansea φλέρταρε με την ισοφάριση όταν ο Narsingh βρέθηκε μπροστά από το τέρμα και ήταν έτοιμος να εκτελέσει τους γηπεδούχους με τον Collins όμως να τον προλαβαίνει τελευταία στιγμή και να σώζει την ομάδα του.

Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε κι άλλο με τους «Κύκνους» να προσπαθούν να ισοφαρίσουν στα τελευταία λεπτά με τον Montero, όμως η μπάλα πέρασε εκτός εστίας με 1-0 να είναι το τελικό σκορ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *