Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μάχη για μία θέση βασικού στην Chelsea

Μάχη για μια θέση στην ενδεκάδα φαίνεται να έχουν ο Victor Moses,με τον Davide Zappacosta,με τον πρώτο να απειλείται μετά από χρόνια για την θέση του στο βασικό σχήμα.

H Chelsea,κοιτούσε στην αγορά για την αγορά ενός ακόμα δεξιού μπακ από την αρχή της σεζόν,με τον Zappacosta να γίνεται ο ποδοσφαιριστής που του έλαχε ο κλήρος,ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα του Λονδίνου την τελευταία μέρα των μεταγραφών για 23 εκατομμύρια £ από το Torino.

O 25χρονος,είναι ένας παίχτης που ο Conte τον γνωρίζει καλά,καθώς βρισκόταν στην επιλογή του με την εθνική Ιταλίας στο Euro 2016.

Παρόλα την πολύ καλή σχέση του Conte με το νέο απόκτημα του,ο Moses φαίνεται να μην φοβάται και δείχνει έτοιμος να παλέψει για την θέση του.Συγκεκριμένα,σε συνέντευξη που παραχώρησε,ο δεξιός μπακ της Chelsea,δήλωσε:«Είμαι έτοιμος για να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα.Για να είμαι ειλικρινείς,θέλαμε περισσότερους παίχτες.Έχουμε πολλά παιχνίδια να αγωνιστούμε αυτήν την σεζόν.Δεν μπορείς να έχεις απαίτηση να βγάλουμε 60 παιχνίδια.Παρόλα αυτά εγώ είμαι έτοιμος να παλέψω για την θέση μου στο βασικό σχήμα και δεν φοβάμαι κανέναν.Το μόνο που θέλω είναι να παίζω το ποδόσφαιρο μου».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *