Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μένει στην Chelsea o Batshuayi

Ο Antonio Conte τόνισε πως δε σκοπεύει να στείλει δανεικό το Michy Batshuayi, καθώς κάτι τέτοιο θα έδειχνε πως το πλάνο του απέτυχε.

Η Chelsea πλήρωσε 33 εκατομμύρια λίρες στη Marseille για το Βέλγο επιθετικό το καλοκαίρι. Ωστόσο ο παίκτης αποτελεί τη δεύτερη επιλογή για την επίθεση της ομάδας, πίσω από τον Diego Costa. Μάλιστα δεν ξεκίνησε ούτε στο χθεσινό ματς, παρά την τιμωρία του Ισπανού, καθώς ο Conte παρέταξε την ομάδα χωρίς καθαρό επιθετικό. Απόφαση που εντέλει δικαιώθηκε, με τους «Μπλε» να επικρατούν με 3-0 της Bournemouth χάρη σε γκολ των Pedro και Hazard. Αυτή ήταν η δωδέκατη σερί νίκη τους στην Premier League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού: «Ο παίκτης είναι καινούργιος στην Chelsea και το να πάει δανεικός τώρα, θα είναι ήττα για το σύλλογο, αλλά και για μένα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί του κάθε μέρα, ώστε να προσπαθούμε να τον βελτιώνουμε. Θέλω να κερδίζω και κάθε απόφαση που παίρνω, είναι επειδή θέλω να κερδίζω και πρέπει να παίρνω τη σωστή απόφαση. Ο Michy Batshuayi είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης, αλλά είναι νέος και προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτό το πρωτάθλημα και αυτό το ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να παίρνω την καλύτερη απόφαση για την ομάδα, αλλά είμαι βέβαιος πως ο Michy έχει την πιθανότητα να δείξει το ταλέντο του στο μέλλον».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *