Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μεγάλη μεταγραφή για Watford

Σε μια σπουδαία προσθήκη με φόντο το μέλλον προέβη σήμερα η ομάδα της Watford, ανακοινώνοντας και επίσημα την απόκτηση του νεαρού Βραζιλιάνου Richarlison από τη Fluminense.

Οι «Hornets» κατάφεραν να κερδίσουν στην κούρσα της απόκτησής του τους υπόλοιπους διεκδικητές και συνολικά θα καταβάλουν ένα ποσό της τάξης των 13 εκατομμυρίων λιρών για τις υπηρεσίες του. Ο ίδιος υπέγραψε το συμβόλαιό του, που θα είναι πενταετούς διάρκειας, και τώρα εκείνο που απομένει είναι να λάβει άδεια εργασίας ώστε να μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο Νησί.

Ο Richarlison είναι 20 ετών και διεθνής με την Βραζιλία Κ20, με την οποία μετρά 10 συμμετοχές και τρία τέρματα. Θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ανερχόμενα ταλέντα στην πατρίδα του από τη γενιά του, ενώ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 14 εμφανίσεις με τη Fluminense και σημείωσε πέντε γκολ.

Να σημειωθεί πως για την απόκτησή του είχαν ενδιαφερθεί και οι Chelsea και Manchester United, αλλά και σύλλογοι εκτός Αγγλίας με τον ίδιο όμως εν τέλει να επιλέγει την ομάδα του Marco Silva.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *