Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μεγάλη πρόταση της West Brom σε Hull

Δεν το βάζει κάτω ο τεχνικός της West Brom, Tony Pulis, παρά τα συνεχόμενα «στραπάτσα» της ομάδας του σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, καταθέτοντας τώρα νέα μεγάλη προσφορά, αυτή τη φορά στην Hull City.

Αντικείμενο της προσφοράς ο μέσος των Tigers, Jake Livermore, για τον οποίο οι Baggies δίνουν 10 εκ. λίρες προκειμένου να τον πάρουν στο Hawthorns.

Αρχικός στόχος του Pulis για την ενίσχυση του κέντρου της ομάδας του ήταν ο Morgan Schneiderlin, ο οποίος ως γνωστόν κατέληξε στην Everton, ενώ και με την επικείμενη αποχώρηση του Craig Gardner για την Birmingham, η απόκτηση ενός μέσου φάνταζε επιτακτική ανάγκη.

Ο 27χρονος Livermore μετακινήθηκε στη Hull το 2014, από την Tottenham, διαδραματίζοντας σπουδαίο ρόλο στην άνοδο της ομάδας του στην Premier League το περασμένο καλοκαίρι.

Συνολικά, ο Άγγλος μέσος μετρά 144 εμφανίσεις και εννέα γκολ με την ομάδα του Marco Silva και οι Baggies δεν έχουν άλλα περιθώρια για αποτυχίες σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις μεταγραφών ποδοσφαιριστών, μιας και χρειάζονται επειγόντως προσθήκες και μάλιστα άμεσα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *