Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Με το «δεξί» ο Allardyce

  Με το <<δεξί>> ξεκίνησε στον πάγκο της Everton, o Sam Allardyce, <<επικρατώντας>> της Huddersfield με 2-0.

Αν και ξεκίνησε <<νωθρά>> η Everton στα πρώτα λεπτά, κατάφερε να <<λύσει>> την άμυνα της Huddersfield, με αποτέλεσμα να <<κυριαρχήσει>> στο παιχνίδι, παίρνοντας ένα σημαντικό αποτέλεσμα που δίνει έναν <<αέρα αλλαγής>> στο στρατόπεδο των «Toffees».

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Η Everton δεν ξεκίνησε καλά, αλλά ήταν η πρώτη που κατάφερε να απειλήσει, στο 26′, με τον Martina να παίρνει ένα ριμπάουντ στην άκρη της περιοχής, με τον ίδιο να μην <<διστάζει>> να σουτάρει προς το τέρμα, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα, κάνοντας μια <<συγκλονιστική>> απόκρουση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Everton μπήκε πιο <<δυναμικά>>, με αποτέλεσμα στο 47′, ο Sigurdsson θα πάρει μία πάσα στην άκρη της περιοχής, εξαπολύοντας ένα σουτ στην κάτω αριστερή γωνία, νικώντας τον Lossl, <<ανοίγοντας>> το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η <<ανικανότητα>> της Huddersfield να βγει στην επίθεση, παρά την κατοχή της, είχε ως αποτέλεσμα στο 73′, ο Calvert-Lewin να πάρει μία πάσα και από θέση μέσα στην περιοχή δοκιμάζει μία λόμπα, παιρνώντας την μπάλα πάνω από τον Lossl που ήταν εκτός εστίας, κάνοντας το σκορ 2-0.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *