Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μια ανάσα από δύο παίκτες οι «Spurs»

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει όχι μία, αλλά δύο μεταγραφικές προσθήκες βρίσκεται η Tottenham, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες τους Juan Foyth και Serge Aurier.

Όπως μεταδίδει ο Τύπος στο Νησί, οι «Spurs» τα έχουν βρει σε όλα με την Paris Saint-Germain για τον Aurier, που έχει ήδη υποβληθεί και στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ σήμερα συμφώνησε και με την Estudiantes για τη μεταγραφή του Foyth. Ο Αργεντινός αμυντικός βρισκόταν στο στόχαστρο του Mauricio Pochettino όλο το καλοκαίρι, ωστόσο οι αρχικές οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του είχαν βάλει «φρένο» στο deal.

Ο 19χρονος άσος είχε βρεθεί στο στόχαστρο και της PSG, όμως ο ίδιος έδειξε να προτιμά την Tottenham μετά από συζητήσεις με τον Pochettino και θα γίνει το δεύτερο απόκτημα της ομάδας μετά τον Davinson Sanchez. Μάλιστα, τη μεταγραφή του επιβεβαίωσε και ο ίδιος μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του, τονίζοντας τις συζητήσεις που είχε με τον προπονητή των «Spurs».

Όσο για τον Aurier, φημολογείται πως η μετακίνησή του θα κοστίσει 23 εκατομμύρια λίρες και ότι το μόνο που απομένει είναι να λάβει ο Ιβοριανός άδεια εργασίας για να μπορεί να αγωνιστεί στο Νησί.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *