Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μια «ανάσα» από Defoe η Bournemouth

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Jermain Defoe από την Sunderland φαίνεται πως βρίσκεται η ομάδα της Bournemouth, όπως αναφέρει σήμερα ο βρετανικός Τύπος.

Ο Άγγλος επιθετικός ενδέχεται να αποτελέσει «παρελθόν» από τις «Black Cats» και η Bournemouth φαίνεται πως δεν έχασε καθόλου χρόνο, ξεκινώντας κατευθείαν συζητήσεις μαζί του. Μάλιστα, είναι και το απόλυτο φαβορί πλέον, καθώς η West Ham φαίνεται πως απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον 34χρονο.

Πριν λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει ότι ο Defoe ενδέχεται να λαμβάνει έναν εξαιρετικό μισθό για την ηλικία του, που θα έφτανε τα 6 εκατομμύρια λίρες ετησίως, ωστόσο ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει επίσημα πληροφορίες για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Το βέβαιο είναι πως θα λαμβάνει σίγουρα τις ίδιες ή μεγαλύτερες απολαβές από εκείνες που είχε στην Sunderland και άγγιζαν τις 70.000 λίρες εβδομαδιαίως.

Να σημειωθεί πως ο Άγγλος φορ πρόσφατα επέστρεψε στην Εθνική Αγγλίας μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε 15 τέρματα, παρά το γεγονός πως η ομάδα του ολοκλήρωσε ως ουραγός της βαθμολογίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *