Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μοναδική City με ανατροπή! (vid)

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-3, η Manchester City παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-3.

Η Manchester City υποδέχθηκε στο Etihad για τον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League την Monaco και πήρε τη νίκη με 4-3 με ανατροπή. Το σκορ άνοιξε το 26′ ο Sterling για να ισοφαρίσει στο 32′ ο Falcao και στο 41′ ο Mbappe-Lottin έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Aguero στο 58′ ισοφάρισε σε 2-2, όμως ο Falcao είχε και πάλι λύση κάνοντας το 2-3, για να αναλάβει πάλι ο Aguero και να κάνει το 3-3, ενώ ο Stones στο 77′ έφτασε στην ανατροπή και ο Sane στο 82′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Manchester City να προσπαθεί να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα όμως η Monaco ήταν αυτή που έχασε τις πρώτες καλές στιγμές της αναμέτρησης, τόσο με τον Mbappe όσο και με τον Falcao στο 10′ και το 16′, χωρίς όμως να βρουν στόχο.

Ο Sterling όμως είχε την απάντηση για τους γηπεδούχους και στο 26′ ο Sane έκανε ότι ήθελε από τα αριστερά, συνεργάστηκε άψογα με τον Silva και αυτός πάσαρε για τον Sterling με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Η απάντηση των «Μονεγάσκων» ήταν άμεση με τον Radamel Falcao να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 32′ εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Caballero, ο οποίος έδωσε ένα δώρο στον Κολομβιανό επιθετικό.

Μάλιστα, η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 41′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Mbappe έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2 για την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ιδανικούς οιωνούς για την City με τον Subasic στο 58′ να κάνει και αυτός ένα τραγικό λάθος και τον Sergio Aguero να κάνει από κοντά το 2-2 και να δίνει ανάσα ζωής στην ομάδα του.

Δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν οι οπαδοί των «Πολιτών» και στο 60′ ο Falcao με μία μοναδική ενέργεια εξέθεσε τον Otamendi και νίκησε τον Caballero κάνοντας το 2-3.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί περίμεναν οι παίκτες του Guardiola να τα παρατήσουν, αυτοί βρήκαν το ψυχικό σθένος να κάνουν την ανατροπή. Αρχικά στο 71′ ο Aguero μετά από σέντρα έκανε σουτ στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας και πάλι το σκορ στα ίσα.

Ο Stones στο 77′ έκανε την ολική ανατροπή και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο διεθνής Άγγλος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς, με το Etihad να παίρνει «φωτιά». Το τελικό 5-3 έκανε ο Sane στο 82′, ο οποίος έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της City μετά και την εξαιρετική ασίστ του Aguero!

Συνθέσεις

Manchester City:  Caballero, Sagna, Stones, Otamendi, Fernandinho, Yaya Toure, Sane, Silva, De Bruyne, Sterling, Aguero

Monaco: Subasic, Glik, Raggi, Mendy, Sidibe, Fabinho, Bakayoko, Silva, Lemar, Mbappe, Falcao

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *