Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Μου πήρε τρεις μήνες για να κατακτήσω την Αγγλία»

Ο Zlatan Ibrahimovic σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για το πρωτάθλημα, ενώ πιστεύει πως έχει κατακτήσει την Αγγλία όσο καιρό βρίσκεται εκεί.

O Zlatan σκοράρει κατά ριπάς και με δεδομένο πως δεν χρειάζεται και πολύ για να είναι η αυτοπεποίθηση του στα ύψη, τείνει να ξεφεύγει σε δηλώσεις που κάνει. Τα 18 γκολ εξάλλου που έχει πετύχει ήδη την φετινή χρονιά του δίνουν άλλο αέρα. Κάτι που αποτυπώνεται πλήρως από τις τελευταίες του δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Σουηδός σούπερ σταρ είπε: «Δεν κυνηγάω κανέναν, κυνηγάω μονάχα τον τίτλο της Premier League. Αυτός είναι ο στόχος μου. Τα ατομικά πράγματα αποτελούν μέρος του κύριου στόχου επειδή λειτουργούν ως ατομικά μπόνους για κάθε παίκτη. Αν το σύνολο αποδίδει καλά, τότε και ο καθένας ατομικά θα αποδίδει εξίσου καλά. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, κάνοντας αυτό που ξέρω καλά. Να σκοράρω γκολ, να παίζω καλά και να δημιουργώ ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου. Για όσο καιρό θα μπορώ να το κάνω αυτό, θα γνωρίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν έχω ατομικούς στόχους επειδή έχω καταφέρει ήδη πολλά. Κατάφερα να κατακτήσω την Αγγλία μέσα σε τρεις μήνες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *