Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Μπάσιμο» της Galatasaray για Abraham

Έτοιμη να κάνει μια κίνηση-έκπληξη για τον νεαρό επιθετικό της Chelsea, Tammy Abraham, εμφανίζεται η Galatasaray σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει η Fotospor, η Galata έχει βάλει στο στόχαστρο τον ταλαντούχο φορ, ο οποίος ήρθε φέτος στο προσκήνιο μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ομάδα της Bristol City στην Championship. O Abraham πέτυχε 26 τέρματα φέτος και, όντας 19 ετών, άφησε τρομερές υποσχέσεις για το μέλλον και έκανε τους «μπλε» να τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση.

Ωστόσο, μοιάζει αρκετά ορατό το ενδεχόμενο ο νεαρός άσος να μην βρεθεί ούτε φέτος στο ρόστερ του Antonio Conte και να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, προκειμένου να συνεχίσει την εξέλιξή του και να μην μείνει στον πάγκο.

Βέβαια, η Galatasaray ίσως έχει μεγαλύτερες βλέψεις, θέλοντας να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Abraham σε μόνιμη βάση, όμως κάτι τέτοιο δεν ενδέχεται να συμβεί και το πιθανότερο σενάριο είναι ένας μονοετής δανεισμός. Σημειώνεται, βέβαια, πως η Chelsea θα προτιμήσει λογικά να παραχωρήσει τον παίκτη δανεικό σε ομάδα της Premier League, παρά στο τουρκικό πρωτάθλημα το οποίο διαφέρει πολύ από το αγγλικό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *