Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μόνιμα στη Schalke ο Bentaleb

Ποδοσφαιριστής της Schalke 04 θα είναι και επίσημα από το ερχόμενο καλοκαίρι ο Nabil Bentaleb, όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα από την σελίδα της Tottenham.

Ο Αλγερινός μέσος, που αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στους «βασιλικούς μπλε» από τους Spurs, πραγματοποίησε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην FC Koln την 26η του συμμετοχή, κάτι που ενεργοποίησε αυτόματα τη ρήτρα αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία.

Συγκεκριμένα, η Schalke θα ήταν υποχρεωμένη να καταβάλει 16 εκ. λίρες και να αποκτήσει σε μόνιμη βάση τον 22χρονο εφόσον εκείνος έφτανε ορισμένο αριθμό συμμετοχών, και έτσι τα χρήματα αυτά θα καταβληθούν το καλοκαίρι και το deal θα ολοκληρωθεί.

«Φτάσαμε σε συμφωνία με την Schalke για την μόνιμη μεταγραφή του Nabil Bentaleb το καλοκαίρι. Ευχόμαστε στον Nabil τα καλύτερα για το μέλλον», ήταν η επίσημη ανάρτηση της Tottenham στο Twitter.

Να σημειωθεί πως ο Αλγερινός, που ανήκε στις Ακαδημίες της Tottenham από το 2012 και έκανε το ντεμπούτο του ένα χρόνο μετά, πρόλαβε να αγωνιστεί 66 φορές με τους Spurs όμως τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το White Hart Lane.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *