Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έκανε το θαύμα της η Lincoln!

 

Η Lincoln κατάφερε να κάνει το θαύμα της και χάρη στο γκολ του Raggett στο 90′ πήρε τη νίκη και την πρόκριση επί της Burnley με 0-1 κάνοντας την πρώτη έκπληξη για τους «16».

Η Burnley υποδέχθηκε για τον γύρο των «16» του FA Cup την Lincoln και χάρη στο γκολ του Raggett στο 90′ πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Burnley να προσπαθεί από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, όμως η Lincoln ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Muldoon να μπαίνει με τη μπάλα στην περιοχή, όμως το σουτ που δοκίμασε δεν βρήκε στόχο.

Οι «Clarets» απέκτησαν όσο περνούσε η ώρα τον έλεγχο του αγώνα και στο 19′ ο Vokes θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ όταν βρέθηκε στην μικρή περιοχή, όμως το σουτ που δοκίμασε έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Η καλύτερη στιγμή για την Burnley ήρθε στο 37′ με ένα μακρινό δυνατό σουτ του Barton, όμως ο Farman μπλόκαρε τη μπάλα, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν και πάλι από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα με τον Barton να αποτελεί και πάλι τον παίκτη-κλειδί στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Στο 49′ ο έμπειρος μέσος ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Όσο περνούσε η ώρα η Burnley κατέβαζε ταχύτητες με την Lincoln να φαίνεται ότι μπορεί να πάει το παιχνίδι στον επαναληπτικό, σκεπτικό που φαινόταν να αρέσει και στους παίκτες της Burnley. Ο Raggett όμως είχε διαφορετική άποψη και στο 90′ μετά από κεφαλιά του Waterfall, ο επιθετικός των «Imps» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 και δίνοντας το μαγικό εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Burnley: Heaton, Flanagan, Keane, Tarkowski, Darikwa, Westwood, Barton, Gudmundsson, Arfield, Gray, Vokes

Lincoln: Farman, Wood, Habergham, Waterfall, Raggett, Muldoon, Power,  Hawkridge, Woodyard, Rhead, Arnold

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *