Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέο συμβόλαιο σε Crouch

Πεπεισμένη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον βετεράνο Peter Crouch είναι η Stoke City, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Telegraph.

To τρέχον συμβόλαιο του 35χρονου πρώην Άγγλου διεθνούς εκπνέει το καλοκαίρι, ωστόσο οι τελευταίες ικανοποιητικές του εμφανίσεις φαίνεται πως έχουν πείσει τους ανθρώπους των Potters να τον κρατήσουν στο bet365 stadium και τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, είδηση αποτελεί το γεγονός ότι η Stoke διατηρεί οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Crouch για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο προτιμά να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους, ως ανταμοιβή για τις εμφανίσεις του.

Την περασμένη Τρίτη ο πανύψηλος Άγγλος ξεκίνησε βασικός και σκόραρε απέναντι στην Watford, ενώ είχε σκοράρει και απέναντι στην Chelsea την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, φτάνοντας δύο γκολ πριν τα 100 στην Premier League.

«Δεν έχω αγωνιστεί πολύ τους τελευταίους 18 μήνες, κάτι που ήταν δυσάρεστο για μένα. Πάντοτε πίστευα στον εαυτό μου και ήξερα ότι μπορώ να έχω επιρροή σε τέτοια παιχνίδια. Ελπίζω πως τώρα απέδειξα τι μπορώ να κάνω σε αυτό το επίπεδο και πως μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι, ξέρω ότι έχω ακόμη μερικά χρόνια μπροστά μου», δήλωσε πρόσφατα μεταξύ άλλων ο Crouch.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *