Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νίκησε με 4 κανονιές

Η Arsenal διέσυρε με 4-0 την Swansea εκτός έδρας και πέρασε στην τρίτη θέση σε έναν αγώνα που τα είχε όλα.

Oι «Gunners»πέρασε πολύ άνετα από το Liberty stadium, έχοντας βέβαια και την τύχη με το μέρος της μιας και τα δύο από τα τέσσερα γκολ, ήταν αυτογκόλ. Το σκορ άνοιξε στο 37΄ ο Giroud, ο οποίος τραυματίστηκε κιόλας στην συγκεκριμένη φάση. Το 2-0 έγινε με αυτογκόλ του Cork στο 54΄, όπως και το 3-0 έγινε με αυτογκόλ του Naughton στο 67΄. Το τελικό 4-0 το έκανε ο Sanchez στο 74΄.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο και δεν θα μπορούσε να προβλέψει κανείς την έκταση του σκορ. Η πρώτη φάση ήρθε για τους γηπεδούχους στο 11΄ με το σουτ του Naughton να αποκρούεται. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό και ξανά απείλησαν στο 28΄ με τον Sigurdsson να μην καταφέρει να χριστεί σκόρερ σε σουτ του, ενώ στην αντεπίθεση στην εξέλιξη της φάσης αστόχησε και ο Sanchez. Κάπως έτσι φτάνουμε στην φάση του 37΄, όπου από τις καραμπόλες ευνοήθηκε ο Giroud, o οποίος σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, αν και τραυματίστηκε στην αρχή της φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Gunners μπήκαν με σκοπό να καθαρίσουν το ματς, όπερ και εγένετο μιας και στο 54΄ από το αυτογκόλ του Cork έκαναν το 2-0. Στην συνέχεια η Swansea προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι κάνοντας κάποιες φάσεις, αλλά όλα τελείωσαν στο 67΄ με το δεύτερο αυτογκόλ της ομάδας αυτήν την φορά από τον Naughton. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 74΄ ο Sanchez σκοράροντας με σουτ εντός της περιοχής, o οποίος έφτασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τον Costa με 14 γκολ.

Swansea: Fabiansky, Cork (McBurnie 71΄), Fernandez, Naughton, Kingsley, Mawson, Ki, Dyer (Fer 56΄), Sigurdsson, Routledge, Llorente (Baston 70΄)

Arsenal: Cech, Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal, Xhaka, Iwobi, Ozil (Welbeck 80΄), Sanchez (Lucas 80΄), Ramsey, Giroud (Chamberlain 60΄)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *