Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νο1 στόχος των Κινέζων ο Diego Costa

O ιδιοκτήτης της Tianjin Quanjian, Shu Yuhui παραδέχθηκε ότι έχει έρθει σε συζητήσεις με τον Jorge Mendes για την απόκτηση του Diego Costa.

Η Κινέζικη ομάδα ανέβηκε πρόσφατα και ήδη έχει αποκτήσει τον Axel Witsel, ενώ προπονητής της είναι ο Fabio Cannavaro. Υπενθυμίζουμε ότι ο Diego Costa έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Leicester και τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμβόλαιο που θα αγγίζει τις 570.000 λίρες την εβδομάδα. O Shu Yuhui ανέφερε πως η ομάδα του αναμένεται να κινηθεί για έναν σέντερ φορ τοπ κλάσης και ο Diego Costa είναι ο πρώτης στην λίστα. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση σου αναμένεται να κινηθούν για έναν εκ των Cavani, Benzema.

Αναλυτικά ο Κινέζος ιδιοκτήτης είπε: «Έκανα ένα ραντεβού με τον Jorge Mendes για την απόκτηση του Diego Costa και ήρθε στην γενέτειρα μου για να με δει. Αυτό συνέβη επειδή ενδιαφερόμαστε για τον Diego Costa. H PSG μας ενημέρωσε πως αφήνει τον Cavani να φύγει, αλλά από το καλοκαίρι. Τα ίδια ειπώθηκαν και για τον Costa, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο. Χρειαζόμαστε έναν σέντερ φορ για αυτό και κάναμε πρόταση και για τον Benzema».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *