Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξέσπασε η Southampton

Άνετη επικράτηση της Southampton απέναντι στην Sunderland με τον Gabbiadini να διαλύει την άμυνα των γηπεδούχων  βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 0-4..

Πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού έγινε από την Sunderland στο 6ο λεπτό με την Southampton να ανεβάζει γρήγορα ρυθμούς κάνοντας δύο ευκαιρίες με τους Gibson στο 19 και Gabbiadini στο 26.

Το σκορ άνοιξε στο 30 με τον Gabbiadini έπειτα από ασσίστ του Bertrand. H Sunderland προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι ωστόσο οι «Άγιοι» κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Gabbiadini να οργιάζει μέσα στην περιοχή της Sunderland λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με την Southampton να κυριαρχεί και να ελέγχει το παιχνίδι χωρίς να κάποιες αξιοσημείωτες ευκαιρίες. Στο 89ο μετά από αυτογκόλ του Denayer η Southampton ουσιαστικά είναι η νικήτρια του παιχνιδιού, κάτι που επιβεβαιώθηκε 3 λεπτά αργότερα όταν  ο Long που είχε αντικαταστήσει τον εξαιρετικό Gabbiadini στο 73ο λεπτοό έγραψε το τελικό Sunderland – Southampton 0-4.

Η συνέχεια έπεται πολύ δύσκολη για την Sunderland που παρά τη μεγάλη νίκη πέτυχε τη προηγούμενη αγωνιστική δείχνει ότι η προσπάθεια για την παραμονή στη κατηγορία θα είναι πολύ δύσκολη.

Ενδεκάδες:

Sunderland: Mannone, Denayer, O’Shea(46’ Pienaar), Kone, Jones, Ndong, Gibson(81’ Khazri), Larsson(58’ Borini), Oviedo, Januzaj, Defoe

Southampton: Forster, Soares, Stephens, Yoshida, Bertrand, Prowse, Romeu, Davis, Redmond, Tadic(82’ Hojbjerg), Gabbiadini(73’ Long)

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *