Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξανά για Inaki Williams η Liverpool

Τα σενάρια που φέρουν τον Inaki Williams της Athletic Bilbao στο στόχαστρο του Jurgen Klopp φαίνεται πως τελικά δεν πρόκειται να κατευνάσουν.

Σήμερα, λοιπόν, είδαν το φως της δημοσιότητας νέα δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν πως ναι μεν η Liverpool σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Ισπανού διεθνούς, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν το ποσό των 42,5 εκ. λιρών, το οποίο ορίστηκε ως ρήτρα στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε.

Ο 22χρονος άσος είχε πρωτύτερα μια ρήτρα που ανερχόταν στα 15 εκ. λίρες, ποσό ιδιαίτερα εφικτό αν αναλογιστούμε τις επιδόσεις αλλά και τις προοπτικές εξέλιξής του. Τώρα, λοιπόν, η AS υποστηρίζει ότι οι Reds δεν αφήνουν στην άκρη την περίπτωση του Williams, όμως είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στο ποσό που θα δαπανήσουν σε περίπτωση που καταβάλουν επίσημη προσφορά στους Βάσκους.

Από την άλλη πλευρά, η Sport Witness σημειώνει πως η Bilbao θα απορρίψει οποιαδήποτε προσφορά για τον βασικό της μεσοεπιθετικό και μόνο η καταβολή του πλήρους ποσού της προβλεπόμενης ρήτρας θα μπορούσε να τον πάρει από την Ισπανία.

Να σημειωθεί, άλλωστε, πως οι Βάσκοι δεν αφήνουν καθόλου εύκολα τους καλύτερούς τους ποδοσφαιριστές να φύγουν, κάτι που είχαν αποδείξει με τις ιδιαίτερα δύσκολες διαπραγματεύσεις με την United μέχρι να της παραχωρήσουν τον Ander Herrera έναντι 28,4 εκ. λιρών το 2014, όπως επίσης και με τον Xavi Martinez, που πωλήθηκε υπό παρόμοιες συνθήκες στη Bayern για 31,6 εκ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *