Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξανά πρόβλημα με Rooney

Οι ατυχίες για τον Wayne Rooney συνεχίζονται φέτος και φαίνεται πως δεν είναι η χρονιά του. Μετά τον αρχικό παραγκωνισμό του από τον Jose Mourinho, τα «τρεξίματα» που είχε λόγω της φωτογραφίας όπου εμφανιζόταν μεθυσμένος σε πάρτι αλλά και των μέτριων εμφανίσεών του, ο Άγγλος διεθνής αναγκάζεται να μείνει κι άλλο εκτός αγώνων λόγω τραυματισμού.

Όπως αποκάλυψε ο Mourinho μετά το χθεσινό ματς απέναντι στην Sunderland, ο 31χρονος επιθετικός δεν έδωσε το «παρών» εξαιτίας ενός προβλήματος, ενώ επιβεβαίωσε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσει και το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Middlesbrough, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Έχω τις αμφιβολίες μου. Ελπίζω να τον έχω, ειλικρινά θα ήθελα καθώς είναι ένας παίκτης που πάντα πίστευα, αλλά έχω αμφιβολίες. Θα δούμε την εξέλιξη του τραυματισμού και θα αποφασίσουμε», σημείωσε αρχικά ο Πορτογάλος, προσθέτοντας:

«Είναι ένας περίεργος μυς, μεγάλος μυς που περιβάλλεται από άλλους και μπορεί να έχεις τραυματιστεί εκεί αλλά να κινείσαι κανονικά. Εκείνος δεν ένιωθε πολύ καλά. Δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά παίζουμε σε τέσσερις μέρες και τίποτα δεν είναι βέβαιο».

Μάλιστα, ο Mourinho τόνισε στη συνέχεια πως δεν άφησε εκτός τον αρχηγό της ομάδας εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος αλλά καθαρά λόγω ενοχλήσεων.

Σημειώνεται πως ο «Roo» μετρά φέτος 14 συμμετοχές στην Premier League, με απολογισμό ένα γκολ και πέντε ασίστ.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *