Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Courtois

Λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η φετινή Premier League και έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, η Chelsea φαίνεται πως ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Thibaut Courtois για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Βέλγος πορτιέρο βρίσκεται στους «μπλε» (έστω τυπικά) από το 2011 και έχει δύο ακόμη χρόνια στο τρέχον συμβόλαιό του, ωστόσο η ομάδα θέλησε να ξεκινήσει από τώρα συζητήσεις για την επέκτασή του. Αυτό συνέβη και λόγω του φημολογούμενου ενδιαφέροντος της Real Madrid, η οποία αναζητά τερματοφύλακα και έχει στην κορυφή της λίστας της τον 25χρονο.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πηγές του έγκυρου Sky Sports, επιθυμεί να παραμείνει στο Stamford Bridge, παρότι έχει δηλώσει πως θα του άρεσε να επιστρέψει στην Ισπανία, μιας και είναι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά του Antonio Conte.

Φέτος έχει πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη και λογικά θα ξεκουραστεί στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Sunderland προκειμένου να είναι έτοιμος για τον τελικό του FA Cup.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *