Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Gordon

Διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Craig Gordon φαίνεται πως ξεκίνησε η διοίκηση της Celtic, μετά και την πρόσφατη απόπειρα της Chelsea να αποκτήσει τον 34χρονο.
Ο πορτιέρο των Hoops έχει βρει τον καλό του εαυτό φέτος και έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων Βρετανών τερματοφυλάκων αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα η ομάδα της Γλασκώβης να θέλει να τον κρατήσει και για αρκετά χρόνια.
Το τρέχον συμβόλαιο του Gordon εκπνέει σε 18 μήνες από τώρα, ενώ αμείβεται με μόλις 12.000 λίρες την εβδομάδα, μιας και όταν αποκτήθηκε η καριέρα του βρισκόταν σε μεγάλη κάμψη. Ωστόσο, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο που θα του προσφερθεί θα του αποφέρει περίπου 50.000 λίρες την εβδομάδα και θα τον καταστήσει έναν εκ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών της ομάδας.
 Σε περίπτωση που ο 34χρονος ανανεώσει με την Celtic, τότε αυτόματα η Chelsea θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις για την διαδοχή του Asmir Begovic, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *