Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες του Oscar

Τις εξελίξεις στο θέμα της μετεγγραφής του Oscar φαίνεται πως περιμένει ο Antonio Conte όπως ανέφερε στις δηλώσεις του.

Η Chelsea έχει έρθει σε συμφωνία με την κινεζική Shangai SIPG για την παραχώρηση του Oscar με τον Βραζιλιάνο να γίνεται ο παίκτης με τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Chelsea. Συγκεκριμένα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να φέρει στα ταμεία των «Μπλε» 60 εκατομμύρια λίρες. Βέβαια και ο ίδιος θα βγει κερδισμένος μιας και θα έχει απολαβές που αγγίζουν τις 10 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.

Φυσικά η Chelsea πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό deal αν αναλογιστεί κανείς πως τον αγόρασε πριν από μερικά χρόνια ένα 30 εκατομμυρίων λιρών χωρίς να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο Antonio Conte στις χτεσινές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο θέμα του Oscar, τονίζοντας πως είναι ένας καλός παίκτης αλλά ταίριαζε στο σύστημα της Chelsea.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η κατάσταση με τον Oscar πιστεύω ότι θα είναι πιο ξεκάθαρη τις επόμενες ημέρες. Ο Oscar ξεκίνησε τη σεζόν πολύ καλά με εμάς όταν παίζαμε με 4-3-3 και έπαιζε πολύ καλά. Μετά όταν άλλαξα το σύστημα, δεν έπαιζε πολύ. Πάντα πίστευα σε αυτόν γιατί ο Oscar είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης. Είναι νέος, αλλά μερικές φορές υπάρχουν καταστάσεις που είναι πολύ δύσκολες να αντιμετωπίσεις. Αλλά επαναλαμβάνω, τις επόμενες μέρες η κατάσταση θα είναι πιο ξεκάθαρη».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *