Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξύπνησε η Newcastle με ήρωα τον Lascelles

Μετά το αρνητικό της ξεκίνημα στη σεζόν, η Newcastle φαίνεται πως σιγά-σιγά βρίσκει το ρυθμό της και σήμερα πήρε δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» με τη νίκη επί της Swansea εκτός έδρας με 1-0.

O Rafa Benitez δεν βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας του λόγω μιας χειρουργικής επέμβασης στην οποία υπεβλήθη, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους «Magpies» από το να πάρουν τη νίκη δείχνοντας ότι αποτελούν μια υπολογίσιμη δύναμη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Jamaal Lascelles ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης, δεύτερο ντεμπούτο για τον Wilfried Bony με τη φανέλα της Swansea.

Το ματς

Η Newcastle ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με τον Isaac Hayden, ενώ είχε μια ακόμη καλή στιγμή στο 27΄με τον Jacob Murphy. H υπεροχή συνέχισε να βρίσκεται στην πλευρά των φιλοξενούμενων, που στο 34′ είδαν τον Lukasz Fabianksi να αποκρούει με απίστευτο τρόπο μια ωραία κεφαλιά του Joselu.

Η πρώτη καλή στιγμή των «Swans» ήρθε στο 38′ με τον Rob Elliot να αποσοβεί ένα σουτ του Jordan Ayew και ελάχιστα αργότερα ο Alfie Mawson είδε μια κεφαλιά του να περνά λίγο έξω. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Paul Clement είχε ακόμη μερικές καλές στιγμές με τους Tom Carroll και Renato Sanches, και στο 60′ ο Tammy Abraham λίγο έλειψε να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Ο δανεικός φορ από την Chelsea βρέθηκε στην περιοχή, πέρασε με σπριντ και τον Elliot όμως ο Lascelles έγινε ο ήρωας προλαβαίνοντας να διώξει σε κόρνερ με τάκλιν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας. Τελικά στο 76′ ο Άγγλος αμυντικός έγινε δεύτερη φορά ήρωας, καθώς με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Fabanski για το 1-0.

Ο Bony αγωνίστηκε για 21 λεπτά, έχοντας αποκτηθεί την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από την Manchester City όμως δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι και το τελικό σκορ βρήκε την ομάδα του να φεύγει ηττημένη.

Στους 6 βαθμούς πλέον η Newcastle που βρίσκεται στην 10η θέση, ενώ η Swansea έπεσε στη 15η έχοντας μόλις 4 βαθμούς.

Συνθέσεις

Swansea: Fabianski, Fernandez, Mawson, Naughton, Olsson, Clucas, Sanches (69′ Bony), Carroll (86′ Narsingh), Fer, Abraham, Ayew

Newcastle: Elliot, Lascelles, Clark, Gamez, Manquillo, Hayden (69′ Diame), Merino, Ritchie, Murphy (59′ Atsu), Perez, Joselu (78′ Gayle)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *