Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι υποψήφιοι για τα βραβεία της χρονιάς!

Δημοσιεύθηκαν πριν λίγη ώρα οι φετινοί υποψήφιοι για τα βραβεία της φετινής Premier League, με την Chelsea να έχει δύο παίκτες της στη λίστα για τον «Παίκτη της Χρονιάς».

Ξεκινώντας από το βραβείο αυτό, το οποίο πέρυσι κέρδισε ο Riyad Mahrez της Leicester, τα έξι ονόματα που απαρτίζουν τη φετινή λίστα, είναι τα εξής: Eden Hazard, Zlatan Ibrahimovic, Harry Kane, Romelu Lukaku, N’Golo Kante και Alexis Sanchez. Ο Hazard εντυπωσιάζει φέτος με τους «μπλε» και έχει ξαναβρεί τον καλό εαυτό του, ενώ ο Ibrahimovic είναι θεαματικός στην πρώτη του σεζόν στο Old Trafford.

Ο Lukaku είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 23 τέρματα και μοιάζει ασταμάτητος φέτος, ο Kante είναι υποψήφιος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και «κεντάει» στο κέντρο της Chelsea, ο Kane είναι επίσης εξαιρετικός με την Tottenham και ο Sanchez αποτελεί ξεκάθαρα τον διακριθέντα της Arsenal τη φετινή χρονιά.

Σε ό,τι αφορά το βραβείο του «Νεαρού Παίκτη της Χρονιάς», συναντάμε δύο ποδοσφαιριστές που ήταν και στην προηγούμενη λίστα, τον 23χρονο Lukaku και τον συνομήλικό του Kane. Οι δύο φορ των Everton και Spurs πλαισιώνονται από τον Dele Alli, τον Leroy Sane, τον Michael Kane και τον Jordan Pickford.

Ο Alli είναι εκρηκτικός φέτος και μαζί με τον Kane έχουν φέρει την Tottenham στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ο Sane είχε δύσκολο ξεκίνημα αλλά τελικά βρηκε τα πατήματά του στην Manchester City, ο Keane είναι «βράχος» για την Burnley, κλήθηκε στην Εθνική Αγγλίας και έχει προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ ο Pickford της Sunderland έκανε εξαιρετικό ξεπέταγμα φέτος και ενδέχεται να αποτελέσει το μέλλον των «Τριών Λιονταριών» στα γκολπόστ.

Το συγκεκριμένο βραβείο την περσινή σεζόν το κατέκτησε ο Alli, που είναι και φέτος υποψήφιος, ενώ πρόπερσι το είχε κατακτήσει ο Kane. Φαίνεται, λοιπόν, πως οι «Spurs» έχουν έφεση στην παραγωγή ταλέντων.

Να σημειωθεί πως οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 23 Απριλίου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *