Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ολοκληρώνει ακριβή μεταγραφή η Swansea

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Sam Clucas έναντι ενός σημαντικού ποσού βρίσκεται η Swansea, που ήδη ξεκινά την επένδυση των εκατομμυρίων από την πώληση του Gylfi Sigurdsson.

Σύμφωνα με το βρετανικό Sky Sports, οι «Swans» συμφώνησαν με τη Hull City στα 16,5 εκατομμύρια λίρες για τον 26χρονο μέσο, ο οποίος πέρυσι πραγματοποίησε 41 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. O Clucas μάλιστα είχε βρεθεί στο στόχαστρο και της Burnley, όμως η προσφορά που κατέθεσαν οι «Clarets» δεν ικανοποίησε την ομάδα του, όπως άλλωστε και η πρώτη πρόταση της Swansea που απορρίφθηκε.

Εντός των επόμενων 48 ωρών ενδέχεται να ολοκληρωθεί το deal, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ένα ποσό της τάξης των 2 εκατομμυρίων λιρών δεν θα πάει στη Hull αλλά στην πρώην ομάδα του, την Chesterfield, η οποία διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης. Υπενθυμίζεται ότι ο Clucas ήταν από τα σημαντικότατα στελέχη των «Tigers» την περσινή σεζόν, ενώ και φέτος αγωνίστηκε στα τρία πρώτα παιχνίδια της Championship αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *