Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Conte μίλησε για τον Ake

Την πεποίθησή του ότι ο Nathan Ake μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο παρόν σύστημα της ομάδας του εξέφρασε ο Antonio Conte, τονίζοντας πως ο νεαρός αμυντικός είναι έτοιμος να παραμείνει στην Chelsea.

Ο Ιταλός προπονητής πριν μερικές ημέρες, με συνοπτικές διαδικασίες, διέκοψε το δανεισμό του Ake με την Bournemouth, όπου ικανοποίησε πολύ, καλώντας τον στην πρώτη ομάδα των μπλε, μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Το διάστημα που έμεινε στους Cherries, ο Ολλανδός πραγματοποίησε 12 συμμετοχές, πετυχαίνοντας παράλληλα και τρία τέρματα και διώχνοντας και τις τελευταίες αμφιβολίες του Conte.

«Τον κάλεσα πίσω διότι απέδειξε πως είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα της Chelsea, εδώ είναι το σπίτι του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Watford και φέτος στην Bournemouth. Απέδειξε πως αξίζει να βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Chelsea και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε μαζί μας. Ο Ake μας δίνει έξτρα επιλογές, καθώς παίζουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ μπορεί επίσης να αγωνιστεί στο κέντρο αλλά και στα αριστερά. Θα δούμε, επίσης, μήπως μπορεί να καλύψει και τη θέση του wing-back», σημείωσε ο Conte αναφορικά με την επιστροφή του 21χρονου άσου.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *