Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Firmino μιλά για την αγάπη του στη Liverpool

Η αποχώρηση του Coutinho έχει αφήσει ακόμα νωπές τις πληγές στους οπαδούς της Liverpool, όμως θα χαμογελάσουν σίγουρα με τις δηλώσεις του Bobby Firmino για τους «Κόκκινους»

 

Ο 26χρονος επιθετικός που έχει ερωτηθεί αρκετές φορές αν θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Liverpool, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για την ομάδα του σε Βραζιλιάνικο μέσο.

Όπως ήταν φυσικό πρώτα ερωτήθηκε για το νέο συμβόλαιο που ετοιμάζει ο σύλλογός του και αναμένετε να τον κρατήσει στο Liverpool μέχρι το τέλος της καριέρας του. Μπορεί να μην επιβεβαίωσε την είδηση που εδώ και μέρες μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα όμως φάνηκε αρκετά κολακευμένος.

«Η Liverpool είναι ένας από τους μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη και το να είμαι μέρος της ιστορίας ενός τόσο μεγάλου συλλόγου είναι ευχάριστο για μένα,» απάντησε στο δημοσιογράφο και συνέχισε,

«Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και βάζω τα δυνατά μου και πιστεύω ότι οι οπαδοί, το προπονητικό προσωπικό και το διοικητικό συμβούλιο αναγνωρίζουν αυτό που κάνω φορώντας αυτή τη φανέλα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στο Liverpool και δεν βλέπω τον εαυτό μου εκτός συλλόγου για τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω ότι ζω μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και το χρωστάω πολύ στην εμπιστοσύνη που έδωσε το κλαμπ σε μένα από την αρχή.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *