Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Griezmann έδωσε πιθανότητες να πάει στη United!

Ως «πιθανό» χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να μετακινηθεί το καλοκαίρι στην Manchester United, για πρώτη φορά, ο Antoine Griezmann.

Ο Γάλλος επιθετικός της Atletico Madrid ρωτήθηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε για τις πιθανότητες να μετακομίσει στο Μάντσεστερ και εκτός από το ότι δεν το απέκλεισε, σημείωσε πως θα έδινε 6/10 στο ενδεχόμενο να καταλήξει στους «Red Devils».

Ερωτηθείς για το αν στέκουν τα μεταγραφικά σενάρια που τον φέρουν στη United, o  26χρονος απάντησε: «Πιθανόν, πιθανόν», ενώ όταν κλήθηκε να δώσει ποσοστό των πιθανοτήτων να ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή σημείωσε «Έξι στα δέκα».

Στη συνέχεια, ο Griezmann τόνισε πως θα γνωρίζει τι θα συμβεί με το μέλλον του μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, έδωσε 7/10 στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην Atletico και τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μετακομίσει στην άλλη ομάδα της Μαδρίτης, την Real.

Έτσι, σίγουρα οι δηλώσεις αυτές του Γάλλου δημιουργούν μεγάλες ελπίδες στους φίλους της United, ενώ παράλληλα ωθούν την ομάδα του Jose Mourinho στο να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την απόσπαση της υπογραφής του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *