Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Sturridge θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο

Παρά το γεγονός ότι ο Daniel Sturridge έχει χάσει την θέση του στην εντεκάδα από τον Divock Origi θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

O Daniel Sturridge πέρασε ως αλλαγή στον χθεσινό αγώνα με την Stoke σκοράροντας για πρώτη φορά στην φετινή Premier League. Βέβαια ακόμη δεν έχει μπορέσει να κερδίσει την θέση του βασικού στην ομάδα, κάτι απολύτως λογικό, μιας και ρόλο για αυτό έχουν οι συχνοί του τραυματισμοί, αλλά και οι καλές εμφανίσεις του Origi. Όσον αφορά το μέλλον του, ο παίκτης είναι χαρούμενος στην ομάδα, στην οποία βρίσκεται από τον Γενάρη του 2013, ενώ το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2019.  Όσο για την τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 23/4 στον αγώνα με την Newcastle που είχε λήξει 2-2.

Αναλυτικά μετά τον αγώνα με την Stoke ο Άγγλος επιθετικός είπε: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κρατήσω στο μυαλό όσο το δυνατόν περισσότερες θετικές σκέψεις. Είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και όλοι οι παίκτες χρειάζονται. Δεν είχα κανένα θέμα με την προετοιμασία, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και όταν παίρνω χρόνο προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος. Αν δεν είμαι στην ομάδα θα παραμείνω αισιόδοξος και θα βοηθήσω όποτε μπορώ. Δεν τα παρατάμε ποτέ ως ομάδα και προσπαθούμε κατά την διάρκεια του αγώνα. Ξέρουμε ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει για μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι όμορφο να παίζεις και να σημειώνεις γκολ. Είναι σημαντικό η ομάδα να συνεχίζει να παίζει καλά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *