Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πέντε «Άγγλοι» στην Εθνική Σενεγάλης

Πέντε ποδοσφαιριστές από την Premier League και την Championship συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Εθνικής Σενεγάλης για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που διεξάγεται μεταξύ 14 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Αφρικανικής χώρας ανακοίνωσε την αποστολή, ενώ οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν θα πρέπει να αποδεσμευθούν από τους συλλόγους τους και να δώσουν το «παρών» στην αποστολή της Εθνικής τους 14 μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά.

Πρόκειται για τον Sadio Mane της Liverpool, τον Idrissa Gueye της Everton, τον Mame Biram Diouf της Stoke, τον Cheikhou Koyate της West Ham και τον Mohamed Diame της Newcastle.

Στην αποστολή είναι επίσης και ο Henri Saivet, που φέτος αγωνίζεται στην Saint Etienne ως δανεικός από την Newcastle.

Υπενθυμίζεται πως ο Jurgen Klopp, o τεχνικός της Liverpool, ήδη αναζητά τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Mane όσο εκείνος βρίσκεται στο Copa Africa, με τον Christian Pulisic της Dortmund να βρίσκεται στο προσκήνιο και τον Jese να έχει επίσης συνδεθεί.

Να σημειώσουμε πως η Σενεγάλη αγωνίζεται με την Τυνησία στις 15 Γενάρη, έπειτα με την Ζιμπάμπουε στις 19 και κλείνει τις υποχρεώσεις της στους ομίλους απέναντι στην Αλγερία στις 23 Ιανουαρίου.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *